به گزارش بورسنا، علیرضا بهداد، مدیر مسئول پایگاه خبری بیرونیت در یادداشتی با اشاره به عضویت یک زن در هیات عاملی سازمان ایمیدرو چنین آورده است:
🔹برای نخستین بار در طولِ تاریخ ایمیدرو، سمیه خلوصی، بهعنوانِ یک زن به عضویت هیات عاملی این سازمان درآمد.
🔹این اتفاق در روزگاری که زنانِ ایرانی در خیابانها تحقیر میشوند و دولت سیاست خاصسازی را بکار گرفته، جای تقدیر دارد و نشان میدهد بازگشت به تکنوکراسی، عدالت جنسیتی را بههمراه دارد.
🔹ایمیدرو یادگار دولت اصلاحات است و موسسان آن از اسحاق جهانگیری گرفته تا مصطفی موذنزاده و سید حسین هاشمی، طوری سنگ بنای این سازمان را بنیان گذاشتند که یک زن در جمهوری اسلامی به بالاتریرین سطح تصمیمسازی و تصمیمگیری در بخش معدن و صنایع معدنی کشور، آن هم در دولت سیدابراهیم رئیسی، دست یابد.
🔹از سویی دیگر با حکم رئیسِ ایمیدرو، حیدر ضیغمی که از افرادِ شناسنامهدار اصلاحطلب و پیرو مکتب نجف بهشمار میرود نیز، معاون منابع انسانی و پشتیبانی این سازمان منصوب شد که حاکی از انتصاب افراد بدون توجه به رویکرد سیاسی آنان در ایمیدروست.
🔹البته پیش از این در دولت حسن روحانی نیز، محمدرضا سجادیان، نماینده پیشین خواف و رشتخوار که اهل تسنن بود نیز به مقام عضویت در هیات عاملی ایمیدرو، دست یافته بود.
🔹 همچنين در دولت تدبیر و امید، برای نخستین بار در طول تاریخِ بخشِ زمینشناسی، معدن و اکتشاف معدنی، راضیه لک بهعنوانِ معاونِ وزیرِ صمت و رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور برگزیده شد تا سهم زنان در مدیریتِ ارشدِ کشور را ارتقا دهد.
🔹همه اینها نشان میدهد که ایمیدرو و بخش معدن و صنایع معدنی کشور با تکیه بر فن سالاری و بدون تبعیضهای جنسیتی، مذهبی و عقیدتی برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی کشور، افرادِ کاربلد را بهکار میگیرد.
🔹خوبست دیگر سازمانهای مهم کشور با الگو قراردادنِ رفتار سازمانی وزارتِ صمت و ایمیدرو، افرادِ متخصص را بدون در نظر گرفتن هرگونه تبعیض در ایدئولوژی و جنسیت بکار گیرند تا به معنای واقعی ایران برای همهی ایرانیان قابل زیست باشد.
🔹سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در دولتهای سیدمحمد خاتمی و حسن روحانی به اوجِ نقشآفرینی در رشد و توسعه اقتصادی کشور پرداختند.
🔹در دولت حسن روحانی، با انتصاب مهدی کرباسیان و خداداد غریبپور این سازمان به قله کارآمدی خود در بخش معدن و صنایع معدنی کشور تبدیل شد و اقدامات گستردهای برای ایجاد زیرساختها و توسعه فنسالاری صورت گرفت.
🔹اگر این رویکردی که ایمیدرو از بدو تاسیس خود در نظر گرفته، الگو شود، بدنه کارشناسی دولت توانمندتر خواهد شد و افراد بهواسطه میزان تخصص و کارآمدی خود به سطوح عالی مدیریتی دست خواهند یافت نه بر اساسِ درجه ارادت و چاکریشأن.
👇منبع: وبسایت:. Biroonit.ir ( بیرونیت؛ دیدبان اقتصاد معادن ایران)