به بهانه روز جهانی کسب و کارهای شخصی؛ زندگی مشترک با چاشنی علاقه و قهوه

بورسنا: خراسان جنوبی_ زوج جوان بیرجندی، در خیابان‌های شهر کافه‌ای سیار بنا کرده‌اند و با با تمام سختی‌ها، دست از کاری که خود خالقش بوده‌اند نمی‌کشند.

به گزارش بورسنا، عصر یک روز پاییزی که در حال قدم زدن در خیابان‌های بیرجند بودم، کافه‌ای سیار با ماشینی دنج نظرم را جلب می‌کند. دختر و پسر جوانی با اشتیاق در حال قهوه درست کردن و پذیرایی از مردم بودند.

جلوتر رفتم، آرمین و ملیکا زوج جوانی هستند که این کافه را مدت‌هاست در سطح شهر بنا کرده‌اند. جوان‌هایی که برای فراموش نشدن خاطرات نوستالوژیک، فولکس قدیمی خود را زیباتر کرده و از آن به عنوان کافه سیار استفاده می‌کنند تا جلوه شهر زیباتر از گذشته شود.

این زوج جوان، تنها با روی پای خود ایستادن این کافه را سرپا نگه داشته و می‌گویند این کسب و کار تا کنون برایشان بیش از ۸۰۰ میلیون تومان هزینه داشته اما استقبال و شور و شوق مردمی که کافه سیار در شهر ایجاد کرده، آنان را به خلاقیت امیدوارتر کرده است.

سختی‌ها مانع خلاقیتم نشد

آرمین مودی، جوان متولد ۶۸ به همراه همسرش ملیکا این کافه راه راه‌اندازی کرده. وی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پنج سال گذشته مغازه‌ای داشتم که به دلایل مشکلاتی مجبور به کنارگذاشتن آن شدم.

وی با بیان اینکه من پس از بستن مغازه ناامید نشدم و پس از یک سال با همسرم تصمیم بر این گرفتیم که این کافه سیار را راه اندازی کنیم، افزود: این شغل هم مانند همه مشاغل همراه با سختی و چالش‌هایی است که سرپا بودن بیش از ۷ ساعت در روز و کار در گرما و سرما و خستگی بیش از حد از جمله آن است.

مودی با بیان اینکه کافه سیار در بیرجند به دلیل اینکه شغل جدیدی است برای مردم هم جذابیت‌های خودش را دارد، افزود: سختی تهیه مواد اولیه و پایین بودن قدرت خرید مردم از جمله مشکلات ماست. گرانی و بی ثباتی مواد مورد نیاز کافه نیز دردسر دیگری است، اما یاد گرفتیم از این سختی‌ها عبور کنیم.

وی با بیان اینکه اکثر مشتریان ما دائمی هستند، تصریح کرد: مردم شهر استقبال خوبی دارند و همین باعث شده سختی‌های کار از یادمان برود.

مودی بیان کرد: تداخل صنفی نیز مشکل بعدی ما در این صنف است که متاسفانه شاهد هستیم حتی برخی فروشگاه‌های غیرمرتبط قهوه ساز دارند. نیاز به تسهیلاتی داریم تا ایده‌های نابی که در ذهن دارم را کاربردی تر سازم.

آرزوی سفر به نقاط مختلف ایران

وی با اشاره به اینکه ماشین این کافه بیش از ۸۰۰ میلیون هرینه داشته است که خود یک سرمایه دپو شده است، افزود: کافه ما تقریبا مثل یک خانه کوچک است و سعی کردیم حال و هوای خانه را تداعی کنیم.

مودی با بیان اینکه دوست نداشتیم در مکانی ثابت مستقر شویم، ادامه داد: بسیار دوست داریم با این خودروی نوستالژیک به تمام نقاط ایران سفر کنیم و با فرهنگ مردم کشورمان بیشتر آشنا شویم و این یکی از آرزوهای بزرگ من است.

ملیکا نیز از تجربه حضور در کنار مردم می‌گوید و ادامه می‌دهد: ما با منوهای بدون از تشریفات در خدمت مردم هستیم و دوست داشتیم کارمان به دور از گرانی، زیبا و باخلاقفیت همراه باشد و علاقه داریم که هر کسی از هر قشری و با هر وضع مالی بتواند از آن استفاده کند.

وی افزود: قیمت‌ها به گونه‌ای تعبیه شده که هر کس از کنار فولکس ما رد شد و بوی قهوه به مشامش رسید، به خاطر قیمت از خیر قهوه نگذرد و این همان شادی خاصی است که شهر بدان نیاز دارد.

ملیکا از تجربه کار همراه همسرش با تمام سختی‌ها می‌گوید و اظهار می‌کند: از همان اوایل ازدواجمان علاقه به کمپر و سفر داشتیم و این شد که شغل را انتخاب کردیم.

وی افزود: در سفرها اگر در مکانی بتوانیم برق تامین کنیم کافه را راه می‌اندازیم. در زمان کرونا مجبور به تعطیلی کار شدیم و ضرر و زیان‌های زیادی متوجه شغل ما شد، اما بازهم ناامیدی در دلمان راهی نداشت.

ملیکا با بیان اینکه بیشتر فروش ما محصولات کافه و نوشیدنی‌های گرم است، تصریح کرد: مشتری‌ها از این محیط و فضا لذت می‌برند و به ما هم انرژی مثبت برای ادامه کار می‌دهند.

وی افزود: دوست داریم هر کسی با فولکس ارتباط برقرار می‌کند، خاطره خوبی از آن برایش باقی بماند و آنچه که دوست دارد را سفارش دهد. ما هم تمام مواد کافه را خود تهیه کربده و با عشق به مردمی که لایق آرامش هستند ارائه می‌کنیم.

ملیکا با بیان اینکه وجود تفریحات سالم لازمه زندگی جوانان است، ادامه داد: این روزها با وجود مشکلات فراوان همین شادی‌های کوچک می‌تواند کارساز باشد. آرزو می‌کنم تمات جوانان بتواند با اندکی حمایت شغل مخصوص خود را با علاقه راه‌اندازی کنند، آرزویی که با کمی تحمل سختی ممکن خواهد شد.

از کافه دور شدم اما هنوزی عطر قهوه به مشام می‌رسد. این زوج جوان در حد وسع خود برای زیباتر کردن شهر و راه اندازی کسب و کاری نو تلاش کرده‌اند، حیف است کسب و کارشان حمایت نشود. منبع: ایسنا

Next Post

هوش مصنوعی یا انسان؛‌ کدام‌ یک زودتر فرازمینی‌ها را پیدا می‌کند؟

چ اکتبر 11 , 2023
بورسنا: الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، روند جستجوی هوش فرازمینی را تغییر می‌دهند و سیگنال‌های احتمالی را سریع‌تر و بهتر از همیشه پیدا می‌کنند اما توسعه هوش مصنوعی می‌تواند تماس گرفتن با فرازمینی‌ها را پیچیده کند.

خبرهای دلخواه شما

سرخط اخبار